TV CNS
CNS STIRI

Șef de poliție lăsat fără permis de subalterni. A fost prins pe DN1 cu 135 km/h

Marian Iorga, inspectorul șef al Poliției Prahova, este pieton pentru trei luni de zile după ce a fost prins circulând peste limita legală. Potrivit unor surse, Iorga a fost prins de subalternii săi cu de 135 de km/h, pe DN1, notează ziarulincomod.ro.

Incidentul s-a petrecut în duminica trecută, pe DN1, în zona Potigrafu, la limita dintre județele Prahova cu Ilfov. Pentru că a depășit cu mult viteza legală, polițiștii din Prahova i-au suspendat permisul de conducere inspectorului șef al IJP pentru o perioadă de trei luni.

Vă confirm faptul că am fost sancționat de colegii mei de la Serviciului Rutier Prahova. Mă aflam la volanul mașinii personale, în timpul liber și am fost sancționat ca orice alt cetățean conform OUG 195/2002„, a precizat Marian Iorga.

Șeful Poliției Prahova are posibilitatea, conform legii, să reintre în posesia permisului de conducere mai devreme cu 60 de zile, dacă promovează examenul de redobândire pe care îl va susține tot la Ploiești.

Articolul Șef de poliție lăsat fără permis de subalterni. A fost prins pe DN1 cu 135 km/h apare prima dată în Știri – TV CNS.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

www.cnstv.ro folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor pe site. Acceptă Citește...