TV CNS
CNS STIRI

Un partid din România cere sancționarea discriminării persoanelor nevaccinate

Parlamentarii AUR pregătesc un proiect de lege care prevede sancționarea celor care discriminează persoanele nevaccinate. Reprezentanții AUR spun că vor vota și împotriva introducerii pașaportului verde.

Liderii AUR susțin că nu este normal ca cei imunizați să primească facilități, iar persoanele care nu vor sau nu pot să se vaccineze anti-Covid să nu aibă acces în anumite spații publice.

Cel mai flagrant este cel din ultima Hotărâre de Guvern în care, din 1 iunie, în spațiile de joacă se permite accesul numai părinților vaccinați. Este un caz clar de discriminare pe bază de vaccinare”, a declarat co-președintele AUR, George Simion.

Am lucrat la un proiect de lege care sancționează contravențional orice fel de discriminare pe motive medicale, în special pe motivul primirii sau neprimirii vaccinului. Am văzut că autoritățile au anunțat mai multe măsuri care prevăd accesul pe bază de vaccin în anumite locuri publice, în instituții, la spectacole, la întreceri sportive. Așa ceva este inadmisibil”, a reclamat și Claudiu Târziu, co-președinte al partidului.

Articolul Un partid din România cere sancționarea discriminării persoanelor nevaccinate apare prima dată în Știri – TV CNS.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

www.cnstv.ro folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor pe site. Acceptă Citește...