TV CNS
CNS STIRI

[Video] Bătaie cu scaune la o terasă din Timișoara

Liniștea persoanelor care se relaxau, marți seară, la terasele din Piața Victoriei, a fost stricată de un scandal, izbucnit între mai mute persoane de etnie romă. S-a aruncat cu scaune și alte „proiectile” improvizate, iar poliția a intervenit, a identificat trei persoane și a deschis un dosar penal.

Incidentul a avut loc în jurul orei 22.30. Au fost mai mulți romi implicați în scandal și, după un schimb de replici aprins, au început să arunce cu scaunele de pe terasă.

Scaune care zboară prin aer, sticle și pahare sparte, urlete și bătăi (…) am avut cea mai seară de cacao în Piața Victoriei. Să fiu nevoită să fug de la terasă cu copilul ca să nu ne nimerească vreun scaun… asta-i capitala culturală europeană?!”, a scris o timișoreancă pe Facebook, care a scăpat din calea scaunelor aruncate între romi.

Polițiștii au ajuns la fața locului și au identificat trei persoane cu vârste cuprinse între 30 și 40 de ani. Oamenii legii fac cercetări pentru identificarea tuturor celor care au participat la scandal.

A fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.

Articolul [Video] Bătaie cu scaune la o terasă din Timișoara apare prima dată în Știri CNS Media.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

www.cnstv.ro folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor pe site. Acceptă Citește...