TV CNS
CNS STIRI

[Video] Percheziții la angajații unei benzinării. O tonă de combustibil lipsă

Poliţiştii și procurorii din Alba au făcut, joi dimineață, opt percheziţii la angajați ai unei benzinării care sunt bănuiți că au furat combustibil. Având complicitatea şoferilor unor camioane, aceștia ar fi sustras peste o tonă de motorină.

Perchezițiile au avut loc la o stație de carburanți și la domiciliile a 6 angajați, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat, potrivit unui comunicat al Poliției Române.

Anchetatorii susțin că într-un interval de 2 săptămâni, în luna aprilie, angajații benzinăriei, având complicitatea unor șoferi de camioane care au venit să alimenteze, ar fi sustras peste 1.000 de litri de combustibil pe care, ulterior, l-ar fi depozitat în bidoane și l-ar fi vândut.

La percheziţii, alături de polițiștii de investigații criminale, au participat și polițiști din structurile de investigare a criminalității economice, criminalistic și acțiuni speciale.

Articolul [Video] Percheziții la angajații unei benzinării. O tonă de combustibil lipsă apare prima dată în Știri CNS Media.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

www.cnstv.ro folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor pe site. Acceptă Citește...