TV CNS
CNS STIRI

[Video] Primărie închisă de edil

Scandal în Primăria Focșani. După ce a amenințat, timp de o săptămână, că închide instituția, edilul Cristi Misăilă s-a ținut de cuvânt și a restricționat activitatea și accesul în Primăria Focșani. Unele servicii au fost suspendate, cel puțin pentru o perioadă, precum contractul cu firma de pază și curățenia în sediul instituției.

De asemenea, la prima oră a dimineții, doar un ghișeu era deschis, iar sistemul de acordare a bonurilor de ordine era nefuncțional, din cauză că ”se consumă energie electrică”.

Tot la prima oră, ușa de acces către birourile viceprimarilor a fost blocată, pentru că a fost detașat la pază un singur polițist local care păzește cealaltă ușă. Viceprimarul Ana Maria Dimitriu a solicitat un încă un polițist local, astfel încât cetățenii să poată veni în audiență la viceprimari. ”Se poate face treabă doar cu bunăvoință, dar se pare că nu se găsește. Așteptăm încă un polițist local pentru ușa de acces către viceprimari, să poată veni orice cetățean.”, a spus viceprimarul Ana Maria Dimitriu.

Blocajul a apărut pe fondul disputei dintre primar și coaliția majoritară PNL-USR-PLUS din Consiliul Local Focșani pe tema bugetului municipiului Focșani pe anul în curs.

Articolul [Video] Primărie închisă de edil apare prima dată în Știri CNS Media.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

www.cnstv.ro folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor pe site. Acceptă Citește...