TV CNS
CNS STIRI

[Video] Tramvai la un pas de a lovi o mamă și copii ei

Societatea de Transport București a deschis o anchetă după ce în spațiul public a apărut o filmare în care se observă cum un tramvai este la un pas de a lovi doi copii și pe mama lor, toți aflați pe trecerea de pietoni, pentru că vatmanul nu a încetinit. Atenție, imagini cu impact emoțional. Scena șocantă s-a produs în cartierul Ferentari.

În imaginile postate inițial pe facebook și popularizate apoi prin distribuirea lor de către Asociația Profesională a Transportatorilor se observă cum numai rapiditarea și prezența de spirit a copiilor și a mamei lor, care se pare că ținea în brațe un bebeluș, au evitat o tragedie.

Priviți cum aceasta vatmaniță STB, conducând tramvaiul cu nr 23, indicativ 134 pe prelungirea Ferentari cu o viteza neadecvată unui conducator de transport de persoane. După cum vedeți in video cu ce viteza trece, neacordând prioritate pietonilor și la fracțiune de secunda era sa ia viața unei mame și celor 3 copii ai ei !!!!„, a transmis APT.

Societatea de Transport București (STB) a anunțat că a început o anchetă internă și după ce va stabili exact circumstanțele incidentului va stabili ce măsuri se impun vatmanului.

Sursă video: https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=2251851418281305&id=100003694055115

Articolul [Video] Tramvai la un pas de a lovi o mamă și copii ei apare prima dată în Știri – TV CNS.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

www.cnstv.ro folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor pe site. Acceptă Citește...